Z-One Concept

Home          Trainingen          Z.One Concept          

 

                                                                     Milk_Shake       NO INHIBITION       Simply Zen         Urban Tribe

 

 

Jong, innovatief en dynamisch

  

Een nieuwe realiteit in de professionele kappersmarkt. Z.one concept startte in 1999 in de Italiaanse professionele sector, die bekend staat als een van de moeilijkste en meest competitieve sectoren van Europa. Binnen een paar jaar bereikt z.one concept verbazingwekkende resultaten en wordt door experts omschreven als “het meest innovatieve opkomende merk van de laatste jaren”.


Vanaf  het prille begin hield de oprichter Ivano Panzeri. Rekening  met de innovatieve voorstellen van de kappers zelf. Zowel technologisch als commercieel, veroverde z.one concept op zeer korte termijn een deel van de Italiaanse markt. Dit succes is te danken aan de geavanceerde technologische onderzoeken en de effectieve en agressieve commerciële marketing strategie. Na het succes in Italië, begon Z.one concept ook de internationale markt te bewerken, waar de doeltreffendheid van de commerciële marketing strategie werd bevestigd. De producten worden nu geëxporteerd naar meer dan 40 landen.


Z.one concept biedt niet alleen een waardevol gamma van produkten aan, maar ook commerciële ideeën. Z.one concept is opgericht met het doel de kappers wereldwijd te ondersteunen en de communicatie tussen de kapper en de klant te verbeteren, en zo het imago van de salon te verbeteren.

 

 

Milk Shake

 

Uit de natuur voor uw haar. Ervaar schoonheid op een natuurlijke manier.


Respectvol, verzorgend, veelzijdig, vorm,
ondersteuning, definitie, lang houdbaar,
textuur, volume, glans, bescherming


De zeer innovatieve verzorgingslijn op basis van melkproteïnen en fruitextracten voor de meest veeleisende consument. De Milk Shake producten geven direct resultaat en voeding aan het haar op een vernieuwende wijze.
Ontdek de voordelen van Milk Shake, de meest aangename manier om uw haar te verzorgen.

                                                                                             


       

 

Simply Zen

 

Evenwicht, zuiver, essentieel,
natuurlijk, welzijn en schoonheid
een geheel nieuwe benadering van haar -  en hoofdhuidverzorging.

 

Een Essentiële benadering

 

We volgen het pad van de Zen filosofie, nadrukkelijk gebaseerd op eenvoud, zuiverheid en natuurlijkheid, gecombineerd mt de meest geavanceerde onderzoeken, zo ontstaat Simply Zen, om een totaal concept van welbehagen en schoonheid van het haar te creëren.
Simply zen interpreteert een nieuwe aanpak van haarverzorging, een essentiële benadering in perfecte harmonie met de zintuigen die een totaal gevoel van welbehagen voor het individu creëren.  Ontdek een nieuwe wereld van sereniteit en welbehagen met Simply Zen, die start vanaf de hoofdhuid en het haar. In het gamma Simply Zen worden natuurlijke elementen gecombineerd met essentiële technologische elementen. Om zo een vitale harmonie tussen haar en hoofdhuidbehandelingen te creëren door het aromatherapieprincipe én met affiniteit voor essentiële oliën en botanische extracten.