U heeft niets in uw winkelwagen.

Zoeken

Simply Zen Stimulating

banner


stim1

Stimulating shampoo | stimulating shampoo for hair loss


Stimulerende shampoo tegen haaruitval


Een mild reinigende shampoo voor een specifieke en constante stimulatie van de hoofdhuid om buitensporige haaruitval tegen te gaan. De doeltreffende werking van een ontvettende reiniging, zonder de natuurlijke lipide film te verwijderen. Samen met de fysiologische Ph-waarde en de voordelen van essentiële oliën van Rozemarijn, Cajeput, Guarana, Braambes, Spaanse Peper, Ginkgo Biloba en Munt garanderen deze een evenwichtige en revitaliserende werking op de hoofdhuid. Het stimuleert de haarfollikel en het haarzakje door het versterken van de microcirculatie en het bevordert de haargroei. Kamfer bevordert het opnamevermogen van de andere actieve ingrediënten en remt het alfa redutasi enzym, één van de belangrijkste oorzaken van haaruitval. Het heeft een verzorgende en vochtregulerende werking op de haarstructuur. Toepassing: voor een optimaal resultaat de shampoo gebruiken in combinatie met de stimulating scalp lotion.


Gebruiksaanwijzing: gelijkmatig verdelen op de vochtige hoofdhuid en inmasseren. 2-3 minuten inwerken zodat de actieve ingrediënten kunnen indringen. Overvloedig spoelen met lauw water, indien nodig herhalen. Eventueel de haarlengte verzorgen met een geschikte conditioner.

 

 

 

 

stim2

Stimulating scalp lotion | intensive stimulating lotion for hair loss


Intensief stimulerende lotion tegen haaruitval

Buitensporige en afwijkende haaruitval kan voorkomen worden door een efficiënt programma van intensieve stimulatie van de haarfollikel. De formule van de lotion is bestudeerd om buitensporige haaruitval te voorkomen en om de haarfollikel en het haarzakje te stimuleren om haargroei te bevorderen. De behaalde resultaten tijdens de studie van het product tonen een toename van het gemiddeld aantal haren aan en een versnelling van de wedergroei. Het effect wordt toegeschreven aan de verhoging van de microcirculatie van de hoofdhuid en de celactiviteit. De samenwerkende voordelen van een tweezijdig ingrediënt gewonnen uit de Pheophycaes algea, de essentiële olie van Rozemarijn, Kaneel, Gember en botanische extracten van Ginkgo Biloba, Aloë Vera, Duizendblad, Calamus, Nootmuskaat en Mirre, revitaliseert en stimuleert het geatrofieerde haarzakje en de haarfollikel en verbetert de microcirculatie van de hoofdhuid, en stimuleert de wedergroei van het haar. De sterk stimulerende werking wordt gecomplementeerd door een zuiverende, huidflora evenwichtige, kalmerende en verzachtende werking, voor een compleet welbehagen van hoofdhuid en haar. Kamfer bevordert de opname van de andvere actieve ingrediënten en houdt de Alfa Redutasi enzym tegen. Dit enzym is één van de belangrijkste oorzaken van haaruitval. Toepassing: in geval van buitensporige haaruitval, is het advies een beginnende kuur van 2 à 3 behandelingen per week en dit gedurende 8 à 10 weken. In geval van buitensporige en aanhoudende haaruitval, is het advies om van wekelijks naar dagelijks gebruik over te gaan. Dit product kan gebruikt worden in combinatie met de preventieve lotion, healthier scalp lotion.


Gebruiksaanwijzing: verdeel de inhoud van de ampul gelijkmatig over een gewassen hoofdhuid, te beginnen bij het voorhoofd en tot in de nek. Masseer de hoofdhuid door lichtjes te drukken met de vingertoppen. Advies is om de stimulerende massage van simply zen over te nemen. Vervolgens stylen zonder uit te spoelen.

 

 

 

 

stim3

Stimulating intensive treatment | intensive stimulating lotion for hair loss


Intensief stimulerende lotion tegen haaruitval

Buitensporige en afwijkende haaruitval kan voorkomen worden door een efficiënt programma van intensieve stimulatie van de haarfollikel. De formule van de lotion is bestudeerd om buitensporige haaruitval te voorkomen en om de haarfollikel en het haarzakje te stimuleren om haargroei te bevorderen. De behaalde resultaten tijdens de studie van het product tonen een toename van het gemiddeld aantal haren aan en een versnelling van de wedergroei. Het effect wordt toegeschreven aan de verhoging van de microcirculatie van de hoofdhuid en de celactiviteit. De samenwerkende voordelen van een tweezijdig ingrediënt gewonnen uit de Pheophycaes algea, de essentiële olie van Rozemarijn, Kaneel, Gember en botanische extracten van Ginkgo Biloba, Aloë Vera, Duizendblad, Calamus, Nootmuskaat en Mirre, revitaliseert en stimuleert het geatrofieerde haarzakje en de haarfollikel en verbetert de microcirculatie van de hoofdhuid, en stimuleert de wedergroei van het haar. De sterk stimulerende werking wordt gecomplementeerd door een zuiverende, huidflora evenwichtige, kalmerende en verzachtende werking, voor een compleet welbehagen van hoofdhuid en haar. Kamfer bevordert de opname van de andvere actieve ingrediënten en houdt de Alfa Redutasi enzym tegen. Dit enzym is één van de belangrijkste oorzaken van haaruitval. Toepassing: in geval van buitensporige haaruitval, is het advies een beginnende kuur van 2 à 3 behandelingen per week en dit gedurende 8 à 10 weken. In geval van buitensporige en aanhoudende haaruitval, is het advies om van wekelijks naar dagelijks gebruik over te gaan. Dit product kan gebruikt worden in combinatie met de preventieve lotion, healthier scalp lotion.Gebruiksaanwijzing: verdeel de inhoud van de ampul gelijkmatig over een gewassen hoofdhuid, te beginnen bij het voorhoofd en tot in de nek. Masseer de hoofdhuid door lichtjes te drukken met de vingertoppen. Advies is om de stimulerende massage van simply zen over te nemen. Vervolgens stylen zonder uit te spoelen.

 

 

 

 

stim4

Stimulating clay hairwash | stimulating red clay hairwash for hair loss


Stimulerende rode klei shampoo tegen haaruitval


De combinatie van verfijnde, reinigende ingrediënten met rode klei creëren een nieuwe conceptformule van een reinigend product met een unieke prestatie. De rode klei is een fijne stof rijk aan ijzeroxide en koper. IJzer geeft zuurstof aan de hoofdhuid en bevordert de vitale functies en versterkt opnieuw de hoofdhuid. Koper draagt bij aan de aanmaak van elastine en keratine, waardoor het de vorming van de haarstructuur bevordert. De stimulerende en oxiderende voordelen gewonnen uit de combinatie van rode klei en de dubbele, activerende ingrediënten gewonnen uit de Pheophycaes algea, samen met de essentiële oliën van Rozemarijn, botanische extracten uit Gingko Biloba, Spaanse Peper, Eucalyptus en Menthol, revitaliseren en stimuleren de geatrofieerde haarfollikel en het haarzakje. Hierdoor wordt de microcirculatie van de hoofdhuid versterkt en de wedergroei van het haar gestimuleerd. De conditionerende en hydraterende actieve ingrediënten van de formule maken het haar soepel, veerkrachtig en glanzend na het uitspoelen van het haar. Toepassing: voor de behandeling van haaruitval of om haar met een geatrofieerd haarzakje te versterken.Gebruiksaanwijzing: verdeel het product gelijkmatig over de hoofdhuid en masseer het in 2-3 minuten laten inwerken voor een volledige opname van de actieve ingrediënten. Grondig spoelen met lauw water. Herhalen indien nodig. Eventueel de haarlengte verzorgen met een geschikte conditioner.

 

 

 

 

stim5

Stimulating clay mask | deep stimulating red clay mask for hair loss


Diep stimulerend rood klei masker tegen haaruitval


Een goed handelbare crème met een zachte textuur, geeft energie aan dof en futloos haar door het heractiveren van de buitenste microcirculatie en het hydrateren van de hoofdhuid en de haarstructuur. De rode klei is een fijne stof rijk aan ijzeroxide en koper. IJzer geeft zuurstof aan de hoofdhuid en bevordert de vitale functies en versterkt opnieuw de hoofdhuid. Koper draagt bij aan de aanmaak van elastine en keratine, waardoor het de vorming van de haarstructuur bevordert. De stimulerende en oxiderende voordelen gewonnen uit de combinatie van rode klei en de dubbele, activerende ingrediënten gewonnen uit de Pheophycaes algea, de essentiële oliën van Rozemarijn, Nootmuskaat, Cajeput en Pepermunt, samen met Ginkgo Biloba, Spaanse Peper en botanische extracten van Eucalyptus revitaliseren en stimuleren de geatrofieerde haarfollikel en het haarzakje. Hierdoor wordt de microcirculatie van de hoofdhuid versterkt en de wedergroei van het haar gestimuleerd. De verzachtende en verzorgende fase, dankzij de natuurlijke gommen, geeft een diepe hydratatie aan de hoofdhuid en versterkt de haarstructuur. Toepassing: advies is om het product te gebruiken in combinatie met de stimulating clay hairwash, om het resultaat te versterken en te optimaliseren. De frequentie van het gebruik is afhankelijk van de aard van het probleem.Gebruiksaanwijzing: na reiniging gelijkmatig over het haar verdelen. Doorkammen en verdelen over de haarlengte, behalve op poreuze blonde en ontkleurde haren. Inwerktijd 5 minuten, grondig spoelen met lauw water. Eventueel de haarlengte verzorgen met een geschikte conditioner.