U heeft niets in uw winkelwagen.

Zoeken

Simply Zen Prevention

bannerprevention1

Equilibrium shampoo | essential shampoo for frequent use


Essentiële shampoo voor veelvuldig gebruik


Een preventieve shampoo met een zuurstofgevende, balancerende en behandelende werking op de hoofdhuid en de haarschacht. De shampoo is geformuleerd met micro zeewieren, rijk aan proteïnen, aminozuren, mineralen, spoorelementen, koolhydraten, polysacchariden, vitaminen en specifieke botanische extracten. Zijn specifieke reinigende ingrediënten staan een zachte en regelmatige reiniging van hoofdhuid en haar toe, ze reinigen, geven energie en maken het haar levendig, gezond en glanzend. Het micro zeewier Chlorella Vulgaris heeft een verzorgende, integrerende en voedende werking op het haar en de hoofdhuid, dankzij de hoge concentratie van proteïnen, aminozuren, lipiden, carbohydraten, vitaminen, mineralen en spoorelementen. Het bevat eveneens polyssachariden, die het haar verzachten en hydrateren. Het vitamine complex, samengesteld uit vitamine B3, B5, B6, C en E, heeft een integrerende, energiegevende en voedende werking op de hoofdhuid en lengten van het haar. De rijke en specifieke combinatie van botanische extracten zoals calendula, kamille, rozemarijn, brandnetel en salie heben een zuurstofgevende, reinigende, emoliërende, hydraterende, hygiënische en balancerende werking.


Gebruiksaanwijzing: Toepassen op een vochtige hoofdhuid en inmasseren. Om de werking van de actieve ingrediënten te verhogen, wordt het aangeraden om het gedurende 2-3 minuten te laten inwerken. Spoelen. Herhalen indien nodig. Het wordt aangeraden om te combineren met “equilibrium scalp lotion” of “equilibrium scalp & body mist” voor een volledige preventieve werking. Om de lengten te verzorgen, vervolgen met de meest aangewezen conditioner, of “equilibrium hair balm” gebruiken om verzorging en een lichte versteviging toe te voegen aan de styling.

 

 

 

 

prev2

Equilibrium lotion | essential preventive lotion for all hair types


Essentiële preventieve lotion voor elk haartype


Preventies van fundamenteel belang voor de gezondheid en het welzijn van hoofdhuid en haar. Equilibrium scalp lotion is speciaal geformuleerd met als doel, de hoofdhuid herstellen en zijn evenwicht behouden, door de fysiologische activiteit van hoofdhuid, haarzakje en haar te optimaliseren. Het product is geformuleerd, met micro zeewieren, rijk aan proteïnen, aminozuren, mineralen, spoorelementen, koolhydraten, polysacchariden, vitaminen, mineralen en spoorelementen. Het bevat eveneens polysacchariden, die het haar verzachten en hydrateren. Rijstproteïnen versterken de interne haarstructuur. Het vitamine complex, samengesteld uit vitamine B3, B5, B6, C en E, heeft een integrerende, energiegevende en voedende werking op de hoofdhuid en de lengten van het haar. De rijke en specifieke combinatie van botanische extracten zoals calendula, kamille, rozemarijn, brandnetel, eucalyptus, gember en salie hebben een zuurstofgevende, reinigende, emoliërende, antioxiderende werking. Aloë Vera heeft een kalmerende en verzachtende werking, terwijl kamperfoelie helpt om de actieve ingrediënten en de enzymen, verantwoordelijk voor excessief haarverlies, sneller te absorberen.


Gebruiksaanwijzing:het wordt aangeraden om hem preventief en seizoensgebonden te gebruiken om de levensfasen van een haar te normaliseren, of om af te wisselen met de intesieve “stimulating scalp lotion” bij de specifieke behandeling regen haarverlies. Danzij zijn normaliserende en reinigende werking, wordt hij ook aangeraden om te gebruiken als een preventieve behandeling voor andere hoofdhuidproblemen. De inhoud van de ampul gelijkmatig verdelen op een gereinigde hoofdhuid. Zachtjes inmasseren. Het wordt aangeraden om de meest aangewezen simply zen massage techniek te gebruiken volgens de specifieke behandeling. Niet spoelen, doorgaan met de styling.

 

 

 

 

prev3

Equilibrium body wash | energizing body cleanser


Energiegevende lichaamsshampoo


Een zacht, aangenaam schuim reinigt, balanceert, stimuleert en hydrateert zachtjes de huid, dankzij micro zeewier, rijk aan proteïnen, aminozuren, mineralen, spoorelementen, een vitamine complex (B, B5, B6, C en E) en botanische extracten. Het micro zeewier Chlorella, Vulgaris heeft een verzorgende, integrerende en voedende werking, danzij de hoge concentratie van proteïnen, aminozuren, lipiden, koolhydraten, vitaminen, mineralen en spoorelementen. Het bevat eveneens polysacchariden, die hydratatie en zachtheid geven. Het vitaminecomplex, samengesteld uit vitaminen B3, B5, B6, C en E, hebben een integrerende, energiegevende en voedende werking. De rijjke en specifieke combinatie van botanische extracten zoals calendula, kamomille, rozemarijn, brandnetel en salie hebben een zuurstofgevende, reinigende, emoliërende, hydraterende, hygiënische en balancerende werking.


Gebruiksaanwijzing: verdelen over een vochtige huid en inmasseren, dan spoelen. Het wordt aangeraden om dit product te gebruiken in combinatie met “equilibrium scalp & body mist” om hydratatie en vitaliteit te geven.

 

 

 

 

prev4

Equilibrium scalp & body mist | energizing scalp & body mist


Energiegevende hoofdhuid- & lichaamsspray


Een veelzijdige en dynamische spray om de lichaamshuid, de hoofdhuid en het haar te stimuleren en te hydrateren? Het geeft een licht verfrissend effect dankzij de menthol, verder geeft het zuurstof, balanceert, stimuleert en hydrateerd het de huid dankzij micro zeewier, rijk aan proteïnen, aminozuren, mineralen, spoorelementen, een vitamine complex (B3, B5, B6, C en E) en botanische extracten. Het wordt aangeraden om het product te gebruiken na het scheren. Dankzij zijn verzachtende en verfrissende werking. Het micro zeewier Chlorella Vulgaris heeft een verzorgende, integrerende en voedende werking, danzij de hoge concentratie aan proteïnen, aminozuren, lipiden, koolhydraten, vitaminen, mineralen en spoorelementen. Het bevat eveneens polyssachariden, die hydratatie en zachtheid geven. Het vitaminecomplex, samengesteld uit vitaminen B3, B5, B6, C en E, hebben een integrendende, energiegevende en voedende werking. De rijke en specifieke combinatie van botanische extracten zoals calendula, kamille, rozemarijn, brandnetel en salie hebben een zuurstofgevende, reinigende, emoliërende , hydraterende, hygiënische en balancerende werking.


Gebruiksaanwijzing: verstuiven op haar, hoodhuid en lichaam. Wanneer het product aangebracht is op de huid, zachtjes inmasseren. Het wordt aangeraden om de meest aangewezen simply zen massage techniek te gebruiken volgens specifieke behandeling. Niet spoelen. Vermijd contact met de ogen.

 

 

 

 

prev5

Equilibrium hair balm | hair bodyfier fluid


Volume lotion


Een veelzijdige en dynamische lotion, die zachtheid, flexibiliteit, weerstand en een lichte fixatie aanbrengt op het haar. Het geeft het haar body en volume zonder te verzwaren, zelfs bij fijn haar. Danzij zijn specifieke formule wordt het, behalve zijn specifiek gebruik voor het haar, aangeraden als een scheerproduct. het product is geformuleerd met micro zeewieren, rijk aan proteïnen, aminozuren, mineralen, spoorelementen, koolhydraten, polysacchariden, vitaminen en specifieke botanische extracten. Het micro zeewier Chlorella Vulgaris heeft een verzorgende, integrerende en voedende werking, dankzij de hoge concentratie van proteïnen, aminozuren, lipiden, koolhydraten, vitaminen, mineralen en spoorelementen. Het bevat eveneens polysacchariden, die hydratatie en zachtheid geven. Het vitaminecomplex, samengesteld uit vitaminen B3, B5, B6, C en E, heeft een integrerende, energiegevende en voedende werking op de hoofdhuid en de lengten. De rijke en specifieke combinatie van botanische extracten zoals calendula, kamille, rozemarijn, brandnetel en salie hebben een zuurstofgevende, reinigende, emoliërende, hydraterende en balancerende werking.


Gebruiksaanwijzing: Toepassen op gewassen haar en doorgaan met de styling. Bij gebruik als scheerproduct gelijkmatig aanbrengen op de huid.

 

 

 

 

prev6

Whiteness shampoo | specific shampoo for white or grey hair


specifieke shampoo voor wit of grijs haar


Natuurlijke grijze of blonde haren, en ontkleurde blonde haren, hebben behoefte aan een product om ongewenste gele of geelkoperen tonen te voorkomen en te neutraliseren, om zo de glans en de heldere kleur te behouden. ” whiteness shampoo” bevat de voordelen van specifieke pigmenten samen met het botanische extract malve, dat de neutralisatie van ongewenste gele tonen garandeert, en de geelkoperen toneen bij nicotine op het witte haar van rokers verwijdert. Verder heeft het een cosmetische, verzorgende werking op het haar, danzij glutenproteïnen, hydraterende ingrediënten, duizendblad en rozemarijn extracten en gehydroliseerde zijde en maakt deze shampoo het haar zacht en glanzend.


Gebruiksaanwijzing: op natuurlijk grijs en blond haar om de helderheid te verhogen. Op ontkleurd en opgelicht haar, wordt het aangeraden om afte wisselen met een andere specifieke simply zen shampoo, afhankelijke van het haartype, de hoofdhuid en de hoofdhuid inmasseren, dan spoelen. Voor het beste resultaat, laten inwerken gedurende 3-5 minuten. Herhalen indien nodig. Het wordt aangeraden om de shampoo altijd in combinatie met een behandeling of een conditioner te gebruiken.