U heeft niets in uw winkelwagen.

Zoeken

Simply Zen Preparing Potion

banner


preparing potion1

Preparing potion | preparing essential oils pre-shampoo for every scalp and hair type


Voorbereidende essentiële oliën, voor elke shampoo voor elke hoofdhuid en haartype


Een product met een uitzonderlijke samenstelling. Een specifieke mix van 9 essentiële oliën om de hoofdhuid in optimale conditie voor te bereiden op een hoofdhuidbehandeling. Naast het optimaliseren van de werking van actieve ingrediënten heeft het ook nog de volgende voordelen: ontstekingsremmend, reinigend, zuiverend en kalmerend voor de hoofdhuid. Het herstelt de hoofdhuid en maakt deze ontvankelijk voor de daarop volgende behandelingen, waardoor de effectiviteit wordt verhoogd. Het verbetert ook de functie van het haarzakje door eventuele droogheid, dehydratatie of om overvloedige talgafscheiding van de hoofdhuid weer in balans te brengen. De licht zelfreinigende werking, door verlaagde inhoud van reinigende ingrediënten, laat het toe om het product als een licht reinigende olie te beschouwen. Deze kan dus toegepast worden op de hoofdhuid en het haar in plaats van een specifieke shampoo of een klei shampoo. Om daarna door te gaan met de toepassing van de gewenste hoofdhuidbehandeling (bij de intensieve behandeling voor haaruitval, de applicatie van de lotion of het masker 3 à 4 maal per week herhalen).
Samengesteld uit essentiële oliën van Tea Tree, Citroen, Sinaasappel, Lavendel, Rozemarijn, Kaneel, Ylang Ylang, Patchouli en Mintbalsem.


Gebruiksaanwijzing: Gelijkmatig aanbrengen op een droge hoofdhuid en 2-3 minuten zachtjes inmasseren, vervolg zonder het product uit te spoelen met de meest geschikte shampoo.