U heeft niets in uw winkelwagen.

Zoeken

Simply Zen Normalizing

bannernorm1

Normalizing clay hairwash | normalizing white clay hairwash for oily scalp and hair


Normaliserende witte klei shampoo voor een vette hoofdhuid en haar


De combinatie van delicate, reinigende ingrediënten en witte klei geven leven aan een nieuwe, reinigende shampoo. Deze shampoo behandelt op een zachte, maar toch effectieve manier de overvloedige talgproductie. De heilzame eigenschappen van Kaolien, een witte klei afkomstig van graniet rotsen, gecombineerd met essentiële oliën van Muntbalsem, Kaneel, Pepermunt en Sinaasappel, met een remmende werking, hebben een zuiverend, anti-ontstekend, verfrissend en kalmerend effect. Het heeft een efficiënte, normaliserende werking op de talgproductie, zowel op droge als op vette seborrhea. Het neutraliseert ook de onprettige geur van dit probleem. De tweezijdige werking, zowel verzachtend als absorberend, werkt efficiënt op zowel droge als op vette seborrhea, het reduceert een overvloedige talgproductie en het vermijdt de defensieve werking van de hoofdhuid om nog meer talg te produceren.


Gebruiksaanwijzing: op een vochtige hoofdhuid aanbrengen en zachtjes inmasseren. 2-3 minuten laten inwerken. Grondig spoelen met lauw water (aangeraden wordt om niet met warm water te spoelen omdat dit de talgklier stimuleert, dit leidt tot een verhoging van de talgproductie). Advies is om het product te gebruiken in combinatie met het normalizing clay mask voor een nog beter resultaat.

 

 

 

 

norm2

Normalizing clay mask | deep normalizing white clay mask for oily scalp and hair


Diep, normaliserend witte klei masker voor een vette hoofdhuid en haar


Een diepwerkend masker voor gebruik na de shampoo om specifiek de huidaandoeningen als gevolg van overvloedige talgproductie te behandelen. De heilzame, vochtregulerende eigenschappen van Kaolien, een witte klei afkomstig van graniet rotsen, gecombineerd met essentiële oliën van Muntbalsem, Kaneel, Pepermunt en Sinaasappel met een remmende werking, hebben een zuiverend, anti-ontstekend, verfrissend en kalmerend effect, laat een efficiënte, normaliserende werking op de talgproductie toe, zowel op droge als op vette seborrhea. Neutraliseert ook de onprettige geur van dit probleem. Het heeft een scrubbende werking op de hoofdhuid en herstelt tevens de vochtbalans van het haar. Toepassing: advies is om dit masker in combinatie met de normalizing clay hairwash te gebruiken, om de werking te verhogen en een beter resultaat te verkrijgen. De regelmaat van het gebruik hangt af van het behaalde resultaat bij elke toepassing of na een cyclus van behandelingen.


Gebruiksaanwijzing: na het wassen het masker gelijkmatig over het haar verdelen. Vervolgens het haar doorkammen waardoor het masker over de haarlengte verdeeld wordt. 3-4 minuten laten inwerken en grondig uitspoelen met lauw water (aangeraden wordt om niet met warm water te spoelen omdat dit de talgklier stimuleert, dit leidt tot een verhoging van de talgproductie

 

 

 

 

norm3

Normalizing treatment | sebum normalizing lotion for hair


Normaliserende lotion voor het haar

zijn actieve ingrediënten helpen bij het reguleren van de talgproductie, laat de hoofdhuid proper en geeft meer volume. Het is aan te raden een specifiek programma te volgen.


Gebruiksaanwijzing : Gelijkmatig verdelen op een propere hoofdhuid. Op een bepaalde manier inmasseren, niet uitspoelen, doorgaan met de styling.
Waarschuwing : licht ontvlambaar. Spuit niet in de richting van brandende voorwerpen. Uit de buurt van ontvlambare bronnen opbergen. Gebruik alleen zoals voorgesteld. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen.