U heeft niets in uw winkelwagen.

Zoeken

Simply Zen Dandruff

banner

 

dan1

Dandruff peeling pomade | deep purifying peeling for dandruff or flaking scalp


Diep zuiverende peeling voor een schilferende hoofdhuid of roos


Bedoeld voor de behandeling van roos bij een vette hoofdhuid. Dankzij de heilzame elementen van microscopische kiezelzuurdeeltjes, omwikkeld door gehydroliseerde collageen die subtiel exfolieert, gecombineerd met Climbazole, een antischimmel met essentiële olie van Tea Tree, Citroen en Eucalyptus, met een natuurlijk zuiverende en reinigende werking. Dit leidt tot een delicate maar toch efficiënte aanpak van het probleem. Tijdens de cirkelvormige massage heeft het product een zacht peelende werking op de hoofdhuid. Hierdoor verwijdert het de schilfers die zich aan de hoofdhuid vasthechten. De schurende werking, door cirkelvormige massage met de microscopische kiezelzanddeeltjes, dit is zeer verfijnd door omwikkeld collageen. Hierdoor wordt irritatie en roodheid vermeden. Toepassing: in geval van duidelijk zichtbare schilfering van de hoofdhuid, is het advies om de peeling steeds te gebruiken voor het starten van een anti-roos behandeling. Dit om het grootste gedeelte van de schilfers te verwijderen.


Gebruiksaanwijzing: het product gelijkmatig verdelen op de vochtige hoofdhuid, zachtjes inmasseren met cirkelvormige bewegingen gedurende 2-3 minuten. Spoelen en vervolgen met de dandruff clay hairwash of met de zuiverende Dandruff Controller Shampoo.

 

 

 

 

dan2

Dandruff controller shampoo | purifying and maintenance shampoo for dandruff or flaking scalp

Zuiverende en onderhoudende shampoo voor een schilferende hoofdhuid of roos

Zink Pyrithione reguleert de bacteriële huidflora en heeft anti-jeuk eigenschappen. Dit leidt tot een efficiënte controle van roos. Tegelijkertijd conditioneren botanische extracten van Rozemarijn, Duizendblad, Waterkers, Brandnetel en Salie samen met Allantoin, een natuurlijk extract met een sterk kalmerend effect, de hoofdhuid. Daarnaast voeden en verzorgen gehydrateerde keratine en tarweproteïnen, aminozuren uit gluten en Panthénol, de haarstructuur en maken deze vol, zacht en glanzend. Toepassing: gebruik van deze shampoo wordt aangeraden om de behaalde resultaten van de peeling of de andere antiroos behandelingen te behouden.


Gebruiksaanwijzing: gelijkmatig verdelen op de vochtige hoofdhuid en 2-3 minuten laten inwerken. Het is aan te bevelen om bij aanwezigheid van veel schilfers de hoofdhuid tijdens de inwerktijd met cirkelvormige bewegingen te masseren. Vervolgens spoelen met lauw water. Indien nodig een geschikte conditioner gebruiken op de haarlengte.

 

 

 

 

dan3

Dandruff clay hairwash | purifying green clay hairwash for dandruff or flaking scalp


Zuiverende groene klei shampoo voor een schilferende hoofdhuid of roos


De combinatie van specifieke, reinigende ingrediënten en groene klei creëert een innovatieve en dubbele functionele shampoo, zowel voor een droge als een vette hoofdhuid. De delicate exfoliërende en normaliserende voordelen van groene klei gecombineerd met Climbazole, een selectieve anti-mycotische essentiële olie van Tea Tree, Limoen, Eucalyptus en Menthol met een natuurlijke zuiverende en reinigende werking. Dit leidt tot een efficiënte controle van roos zowel bij een droge als bij een vette hoofdhuid wat bijdraagt aan de verwijdering van eventuele schilfers. Het verwijderen van huidschilfers, ook diegene die zich hechten aan de huid, is te danken aan het klevend en exfoliërend effect van groene klei, samengesteld uit de fijnste granen die absorberende en normaliserende eigenschappen bezitten. Toepassing: gebruik van deze shampoo wordt aangeraden om de behaalde resultaten van de peeling of de andere antiroos behandelingen te behouden.


Gebruiksaanwijzing: gelijkmatig verdelen op de vochtige hoofdhuid en 2-3 minuten laten inwerken. Het is aan te bevelen om bij aanwezigheid van veel schilfers de hoofdhuid tijdens de inwerktijd met cirkelvormige bewegingen te masseren. Vervolgens grondig spoelen met lauw water. Indien nodig een geschikte conditioner gebruiken op de haarlengte. Voor een optimaal resultaat de behandeling vervolgen met dandruff clay mask.

 

 

 

 

dan4

Dandruff clay mask | deeply purifying green clay mask for dandruff or flaking scalp


Diep zuiverend groene klei masker voor een schilferende hoofdhuid of roos


Dankzij de delicate, exfoliërende en hydraterende eigenschappen van dit masker, specifiek bedoeld voor een antiroos behandeling op een droge hoofdhuid. De groene klei, gecombineerd met Climbazole, een antischimmel, werkt regulerend op de hoofdhuid op een delicate exfoliërende en antibacteriële wijze. Essentiële oliën van Tea Tree, Citroen, Eucalyptus en Menthol hebben een natuurlijk zuiverende en reinigende werking. Terwijl vochtregulerende en veerkrachtige ingrediënten een diep hydraterende werking op de hoofdhuid en het haar toelaten. Eventuele gebreken worden gecompenseerd en de natuurlijke hydrolipide wordt beschermd. Het masker is ook doeltreffend voor een geïrriteerde hoofdhuid en voorkomt nieuwe irritatie. Het heeft een diep vochtregulerend en conditionerend effect op de haarstructuur.


Gebruiksaanwijzing: aanbrengen na het gebruik van een dandruff shampoo, gelijkmatig verdelen over het haar. Zachtjes inmasseren met cirkelvormige bewegingen. De haren doorkammen om het masker over de haarlengte te verdelen behalve op poreuze blonde en ontkleurde haren. 2-3 minuten inwerken. Overvloedig spoelen met lauw water. Indien nodig een geschikte conditioner gebruiken gebaseerd op het haartype.