U heeft niets in uw winkelwagen.

Zoeken

Simply Zen Conditioning

banner


cond

Hydrating shampoo | hydraterende shampoo


Hydraterende shampoo voor licht droog haar


Het gebrek aan vocht in het haar is een veel voorkomend probleem, zowel bij natuurlijk als bij chemisch behandeld haar. Haar dat behandeld is met een laag oxidatieve kleuring, toon op toon kleuring of een andere lichte technische behandeling, heeft, vanzelfsprekend hydratatie nodig. Zo ook haar dat van nature droog of beschadigd is door hitte tijdens styleren of door invloeden van buitenaf. De voordelen van innovatieve, vochtregulerende ingrediënten, zoals gehydroliseerde tarwe en keratineproteïnen en Tarwe amino zuren met een verschillend moleculair gewicht om een diepe en selectieve vochtregulerende werking te garanderen. Gecombineerd met Olijfolie, Jojoba olie en Aloë gel draagt het bij elke toepassing, waardoor het haar soepel, handelbaar en glanzend wordt. Daarnaast geeft een mix van specifieke botanische extracten zoals Kamille, Citroengras, Roos, Pepermunt en Melisse samen met Panthénol en Shea Butter verzorging en balans aan zowel haar als hoofdhuid. Toepassing: in de meeste gevallen is het raadzaam om de shampoo in combinatie met de Hydrating Conditioner te gebruiken, om ze het resultaat te optimaliseren.


Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op de vochtige hoofdhuid, inmassseren en het schuim over de haarlengte verdelen. Spoelen en indien nodig herhalen.

 

 

 

 

cond2

Hydrating conditioner | moisturizing conditioner for lightly dry hair


Hydraterende conditioner voor licht droog haar


Om tot een volledige, hydraterende werking te komen, is het nodig om na de shampoo de Hydrating Conditioner te gebruiken. De hydraterende en verzorgende voordelen van de conditioner zijn intensiever dan van de shampoo. De samenstelling is gebaseerd op innovatieve, vochtregulerende ingrediënten, zoals gehydroliseerde Tarwe en keratineproteïnen, Tarwe en Zijde-amino zuren. Dit zijn componenten met een verschillend moleculair gewicht om een diepe en selectieve werking te garanderen. Gecombineerd met Olijfolie, Jojoba olie en Aloë gel, met een specifieke pH waarde, draagt het bij aan een constante hydratatie van de hoofdhuid en het haar bij elke toepassing, waardoor het haar zacht, handelbaar en glanzend wordt. Een mix van specifieke botanische extracten zoals Kamille, Citroengras, Roos, Pepermunt en Melisse samen met Panthénol en Shea Butter, geeft verzorging en balans aan zowel haar als hoofdhuid. Toepassing: Het is meestal raadzaam om de conditioner te gebruiken in combinatie met de Hydrating Shampoo, om zo het resultaat te optimaliseren.


Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op gewassen en handdoekdrogg haar, vanaf de hoofdhuid tot aan de punten inmasseren. Doorkammen en gedurende 1-2 minuten laten inwerken en vervolgens uitspoelen. Voor een intensieve hydraterende, verzorgende behandeling; aanbrengen op dezelfde wijze, bedek de haren met plasticfolie en 5 minuten onder een warmtebron plaatsen. Het haar laten afkoelen en grondig afspoelen.

   
cond3

Hydrating clay mask | deep hydrating sea clay mask for dry hair


Intensief hydraterend zeeklei masker voor droog haar


Een intensief hydraterend masker maakt de verzorging van de hydrating shampoo en conditioner compleet. De hydraterende en verzorgende voordelen voor het haar zijn intensiever dan die van de shampoo en conditioner. De formule is gebaseerd op innovatieve hydraterende ingrediënten zoals klei van de Dode zee, gehydrolizeerde tarwe proteïnen, zijde amino zuren, olijfolie, druivenpit olie, jojoba en tarwemicrobe olie. Hydrateert haar en hoofdhuid op een intensieve wijze, maakt het zacht, handelbaar en glanzend. Een mix van botanische extracten van lavendel, bosbes en calendula, in combinatie met zeewier extract en shea butter, conditioneren en brengen haar en hoofdhuid in balans. Capsules van jojoba olie zijn belangrijk voor het verkrijgen van een diepere en langere hydratatie van het haar.


Gebruiksaanwijzing: in de meeste gevallen aan te raden in combinatie met “hydrating shampoo” voor optimaal resultaat. Toepassen op gewassen, handdoek droog, haar. Vanuit de hoofdhuid naar lengten en punten, daarna inmasseren voor een intensiever resultaat. Bedek met een plactic muts of warme handdoek en 10 minuten laten inwerken op kamertemperatuur, of 5 minuten afgedekt onder een warmtebron. Laten afkoelen, grondig uitspoelen en indien nodig vervolgen met een conditioner.

 

 

 

 

cond4

Nourishing shampoo | repairing shampoo for dry and chemically treated hair


Herstellende shampoo voor droog en chemisch behandeld haar


Droog of chemisch behandeld haar heeft behoefte aan een intensieve voeding om de innerlijke structuur van het haar te herstellen, zowel met proteïnen als vocht, en om de buitenkant van het haar te verbeteren en in balans te brengen. De voordelen van de hoge concentratie van gehydroliseerde keratine en proteïnen uit Tarwe, samen met aminozuren van Tarwe en Zijde, zijn de actieve ingrediënten met een verschillend moleculair gewicht, om een diepe vochtregulatie te garanderen. De combinatie met Aloë Vera gel, Olijfolie en Jojoba olie met vochtregulerende en ontwarrende ingrediënten, leiden tot een constante bijdrage van voeding en structuur aan het haar bij elke gebruik en maakt het haar veerkrachtig, zacht en glanzend. Een mix van specifieke, botanische extracten zoals Kamille, Citroengras, Roos en Pepermunt samen met Shea Butter en Panthénol, geeft verzorging en balans aan haar en hoofdhuid. Toepassing: Het is in de meeste gevallen raadzaam het product te gebruiken in combinatie met de Nourishing Conditioner, om zo tot een optimaal resultaat te komen of af te wisselen met de Restructure in.


Gebruiksaanwijzing: Gelijkmatig verdelen op de vochtige hoofdhuid, inmasseren en het schuim verdelen over de haarlengte. Grondig uitspoelen en herhalen indien nodig.

 

 

 

 

cond5

Nourishing conditioner | repairing conditioner for dry or chemically treated hair


Herstellende conditioner voor droog of chemisch behandeld haar


Om tot een intensief voedende werking van de conditioner te komen is het nodig om na de shampoo de Nourishing Conditioner te gebruiken. De voedende en herstellende voordelen van de conditioner zijn intensiever dan van de shampoo. De samenstelling is gebaseerd op een hoge concentratie van gehydroliseerde Tarwe keratineproteïnen, samen met aminozuren van Tarwe en Zijde. Dit zijn actieve ingrediënten met een verschillend moleculair gewicht, om een diepe en selectieve vochtregulatie te garanderen. Gecombineerd met Aloë Vera gel, Olijfolie en Jojoba olie met vochtregulerende en ontwarrende ingrediënten met een specifieke pH waarde, leiden tot een constante bijdrage van voeding en structuur aan het haar bij elk gebruik en maakt het haar veerkrachtig, zacht en glanzend. Een mix van specifieke, botanische extracten zoals Kamille, Citroengras, Roos en Pepermunt samen met Shea Butter en Panthénol, geeft verzorging en balans aan haar en hoofdhuid. Toepassing: In de meeste gevallen de conditioner gebruiken in combinatie met de Nourishing shampoo, om zo tot een optimaal resultaat te komen.


Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op gewassen en handdoekdroog haar, het product op de haarlengte inmasseren om een volledige opname van het product te verkrijgen. Doorkammen en 2-3 minuten laten inwerken, grondig spoelen.

 

 

 

 

cond6

Nourishing deep mask | deep nourishing mask for dry or chemically treated hair


Intensief voedend masker voor droog of chemisch behandeld haar


Een intensief voedend masker maakt de verzorging van de nourishing shampoo en conditioner compleet. De hydraterende en verzorgende voordelen voor het haar zijn intensiever dan die van de shampoo en conditioner. De formule is gebaseerd op 2 innovatieve hydraterende principes, intensieve voeding en antistatische werking. Gehydrolizeerde tarwe proteïnen, zijde aminozuren, olijfolie, druivenpitolie, jojoba, humectants en ontwarrende ingrediënten, versterken de haarstructuur en voeden het haar intensief. Geeft het haar body, maakt het zacht en glanzend. Een mix van botanische extracten van lavendel, bosbes en calendula, in combinatie met Shea Butter, honing en glycerine conditioneren en brengen haar en hoofdhuid in balans.


Gebruiksaanwijzing: in de meeste gevallen aan te raden in combinatie met “nourishing shampoo” voor optimaal resultaat. Toepassen op gewassen, handdoekdroog, haar. Vanuit de hoofdhuid naar lengten en punten, daarna inmasseren voor een intensiever resultaat. Bedek met een plastic muts of warme handdoek en 10 minuten laten inwerken op kamertemperatuur, of 5 minuten afgedekt onder een warmtebron. Laten afkoelen, grondig uitspoelen en indien nodig vervolgen met een conditioner.

   
cond7

Moisture no rinse | hydrating and protective leave in conditioner for fine, normal or lightly dry hair


Hydraterende en beschermende leave-in conditioner voor fijn, normaal of licht droog haar.


Hydratatie, verzorging en bescherming zijn bepalende factoren voor de gezondheid van het haar.
De voordelen van innovatieve, vochtregulerende ingrediënten van gehydroliseerde Tarwe, Gist en keratineproteïnen, Tarwe aminozuren, Aloë Vera, Olijfolie, Amandelolie en specifieke botanische extracten van Paardenstaart, Citroengras, Pepermunt en Slippery Elm Bark, leiden tot een bijdrage aan de hydratatie en bescherming van elk haartype bij elke toepassing. Het maakt het haar veerkrachtig, zacht, handelbaar en glanzend. Vitamine E, wat in de samenstelling is opgenomen, werkt als een beschermend anti-oxidant. Toepassen op licht droog, fijn of normaal haar, dat geen andere verzorging nodig heeft of op droog en beschadigd haar na het gebruik van een uitspoelbare conditioner, om de handelbaarheid van het haar te vergroten en volume aan het haar te geven.


Gebruiksaanwijzing: Verstuiven op gewassen en handdoekdroog haar. Niet uitspoelen.

   
cond8

Cuticle redefiner | specific cuticle smoother for all hair types


Specifieke verzorging voor de schubbenlaag voor alle haartypen


Tijdens het stylen moeten de haarvezels beschermd worden tegen de warmte, om de integriteit van de haarstructuur te behouden. De anti-splijtende en beschermende voordelen van een innovatief, verzorgend complex met een mix van verzorgende oplosbare siliconen geven de haarstructuur een bescherming tegen beschadiging door mechanische bewerkingen. Dit om uitdrogen te voorkomen en vochtweerbaarheid aan het haar te geven. Het maakt het haar gezond, glanzend en vitaal. Het glycerinegehalte in de samenstelling zorgt ervoor dat de vochtbalans in de haarstructuur behouden blijft. Maximale doorkambaarheid van zowel droog als vochtig haar is gegarandeerd. Het speciaal gebruikte siliconentype verzwaart zelfs het meest fijne haar niet. Toepassing: Dit is een product om weerbarstig en pluizig haar te voorkomen. Het word gebruikt om het haar te beschermen tijdens het stylen en om langdurig resultaat te verzekeren. Tevens om krullen te definiëren en te verzachten.


Gebruiksaanwijzing: De gewenste hoeveelheid doseren en verdelen over vochtig haar voor het stylen. Het product kan ook gebruikt worden op een reeds afgewerkt kapsel om glans te verhogen en het haar te beschermen tegen invloeden van buitenaf.