U heeft niets in uw winkelwagen.

Zoeken

Simply Zen Calming

banner


calming1

Calming scalp fluid | preparing soothing fluid for sensitive scalp


Voorbereidende, verzachtende vloeistof voor een gevoelige hoofdhuid.


De hoofdhuid kan gevoelig worden, spanning of roodheid tonen of jeuken, waardoor de haren zwak, dof en gestrest kunnen geraken. De beginnende, voorbereidende fase is zeer belangrijk om de hoofdhuid te ontspannen, te kalmeren en te verzachten, voor de reiniging, die de hydrolipiden respecteerd. Verder helpt het om de kalmerende massage en de effecten van de actieve ingrediënten, die in de producten zitten die nadien gebruikt worden te optimaliseren. Dankzij een synergetisch, kalmerend complex, Aloë Vera extract en andere botanische extracten, verzacht, ontspant en prepareert het de hoofdhuid voor de reiniging. Het synergetische, kalmerende complex is samengesteld uit kastanje, zoethout, cafeïne en zink en heeft een anticongestieve en antiontstekende werking, terwijl het de microcirculatie en de werking van de spoorelementen verbetert. Verder balanceert en reduceert het de onstekingsprocessen en verbetert het de natuurlijke gevoeligheid van de hoofdhuid. Aloë Vera extract heeft een kalmerende en verzachtende werking. Een rijke en specifieke combinatie van botanische extracten zoals malve, kamille, haver, witte brandnetel, hypericum en rozemarijn, hebben een emoliërende, reinigende, kalmerende, verzachtende en balancerende werking.


Gebruiksaanwijzing: voor een perfecte, kalmerende werking wordt het steeds aangeraden te gebruiken voor een kalmerende shampoo. Goed schudden voor gebruik. Gelijkmatig verdelen over een droge hoofdhuid en zachtjes inmasseren gedurende 2-3 minuten. Niet uitspoelen, vervolgen met calming shampoo.

 

 

 

 

calm2

Calming shampoo | soothing shampoo for sensitive scalp


Verzachtende shampoo voor haar met een gevoelige hoofdhuid


Een zachte reiniging voor een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid is fundamenteel. Danzij een zeer zachte surfactant, een synergetisch kalmerend complex, Aloë Vera extract en ander botanische extracten, reinigt, verzacht, ontspant en kalmeert calming shampoo de hoofdhuid en maakt het haar glanzend en levendig. Het synergetisch, kalmerend complex is samengesteld uit paardelkastanje, zoethout, cafeïne en zink en heeft een anticongestieve en antiontstekende werking, terwijl het de microcirculatie en de werking van de spoorelementen verbetert. verder balanceert en reduceert het de ontstekingsprocessen en verbetert het de natuurlijke gevoeligheid van de hoofdhuid. Aloë Vera extract heeft een kalmerende en verzachtende werking. Een rijke en specifieke combinatie van botanische extracten zoals malve, kamille, haver, witte brandnetel, hypericum en rozemarijn, hebben een emoliërende, reinigende, kalmerende, verzachtende en balancerende werking.


Gebruiksaanwijzing: onmiddellijk toepassen op het haar zonder de “calming scalp fluid” uit te spoelen. Toepassen op een vochtige hoofdhuid, indien de “calming scalp fluid” niet toegepast is. Inmasseren en laten pauzeren gedurende 2-3 minuten. Uitspoelen. Herhalen indien nodig. Het wordt aangeraden om te vervolgend met “calming scalp treatment”.

 

 

 

 

calm3

Calming scalp treatment | soothing gel for sensitive scalp


Verzachtende behandeling voor haar met een gevoelige hoofdhuid


Gevoeligheid en roodheid van de hoofdhuid wordt verlicht dankzij 96.5% Aloë Vera sap, dat een effectieve kalmerende, antionstekende en verzachtende werking heeft, terwijl het de haren verzorgt en zacht maakt. In de oudheid werd Aloë Vera beschouwd als de echte genezer van alle ziekten. Danzij de heilzame ingrediënten werd deze plant de “wonderplant” genoemd en gebruikt in het oude Chine en Egypte. Het sap van de bladeren wordt geperst van het meest kostbare deel van de plant en is rijk aan mucopolysacchariden, grote componenten van onze cellen, aminozuren, vitaminen B2, B5, B6, C en E, mineralen zoals ijzer, magnesium, koper en sulfaat. Het heeft een antiontstekende, bacteriestatische, antimycotische, regenererende en zuurstofgevende werking op cellen en natuurlijke antioxidanten en antibiotische eigenschappen, dankzij zijn rijkdom aan proteïnen, aminozuren, mineralen, enzymen en vitaminen.


Gebruiksaanwijzing: het wordt aangeraden om het te gebruiken in combinatie met de andere producten van de “calming family”, voor het beste resultaat. Gelijkmatig verdelen over een gereinigde hoofdhuid. Zachtjes inmasseren gedurende 2-3 minuten. Niet uitspoelen, doorgaan met de styling.