U heeft niets in uw winkelwagen.

Zoeken

Styling

 

 

 

 

 
ZOne 2

Cutting lotion  | Cutting lotion

 

De “Cutting Lotion” geeft vorm tijdens de … knipfase.
Definieert en hydrateert elke verdeling, maakt het haar gemakkelijk doorkambaar en zorgt voor een goede vochtinbrenging. Met guarana en organische extracten. Verzorgende en hydraterende stoffen kalmeren en verzorgen de hoofdhuid en het haar tijdens het knippen. Ontwarrende bestanddelen beschermen het haar, waardoor dit niet kroest en de schubben van het haar mooi sluiten. Fixerende bestanddelen helpen bij de creatie en de houdbaarheid van elk detail van het kapsel.

 

Gebruik: Toepassen voor en tijdens het knippen.

   

Z.One 1
 

smoothing cream  | Extra-smoothing cream
 

Wij willen extreem glad haar … bestand tegen vocht … met maximale glans en anti-frizz werking, dit terwijl het haar beheersbaar, glad en zijdezacht blijft. Met guarana en organische extracten. Een innovatieve siliconen emulsie zorgt voor een transparante film die gladmaakt, beschermt en het haar verzorgt, zonder dat dit zwaar wordt. Speciale verzorgende en verzachtende bestanddelen verzorgen het haar en maken het gemakkelijk doorkambaar. Filmvormende en fixerende bestanddelen bevorderen de creatie en de houdbaarheid van krullen, beschermen het haar tegen de warme, dit dankzij de anti-frizz laag.

 

Gebruik: Masseren van de aanzet tot de punt op handdoekdroog haar. Ga dan verder met de gewenste vormgeving. 

   

Z. One 3

curl definer  | Curls definer

 

Flexibiliteit en een lange houdbaarheid … definieert en modelleert … elke krul is bestand tegen vocht. Het elimineert kroezen, waardoor het haar elastisch, geconditioneerd en glanzend blijft. Met guarana en organische extracten. Anti-statische, film-vormende en fixerende bestanddelen geven aan het haar zachtheid en glans, het elimineert statische elektriciteit. Kationische polymeren verbeteren conditie van het haar, waardoor zowel droge als natte haren makkelijker te kammen zijn en het volume van de krul beter houdbaar is. Vochtinbrengende bestanddelen geven hydratatie en weerstand tegen vocht, en zorgen zo voor het anti-frizz effect. Verzorgende bestanddelen geven zachtheid en glans, maken het haar makkelijk doorkambaar en voorkomen zo statische elektriciteit, dit dankzij het filmvormende effect.

 

Gebruik: Toepassing op vochtig haar, inmasseren om de krullen te definiëren en glans te geven.

   

zone4

fluid gloss  | Anti-frizz polishing fluid

 

Slechts een paar druppels geven aan het haar een extreme glans en een zijdezacht gevoel. Speciaal ontwikkeld om kroezen te voorkomen tijdens en na de styling en om de haarvezel tegen hitte en mechanische tractie te beschermen. Geeft zachtheid, glans en maakt het haar gemakkelijk doorkambaar. De fluid gloss zorgt voor het behoud van een optimale balans van de innerlijke haar hydratatie. Met guarana en organische extracten. De innovatieve mix van verzorgende en vluchtige siliconen geeft extreme zachtheid, conditionering en glans, waardoor het haar gemakkelijker te kammen is en kroes wordt geëlimineerd, dit zonder het haar te verzwaren.

 

Gebruik: Wrijf een kleine hoeveelheid tussen je handpalmen pas toe op vochtig of droog haar.

 

 
Z one 5 volumizing & styling foam  | Volumizing & styling foam
 

Volumegevende stylingmousse, met een natuurlijke houdbaarheid, om het haar te drogen met de haardroger of met de hand. Geeft een flexibele houdbaarheid en is vochtbestendig. Met guarana en organische extracten. Kationische verzorgende bestanddelen hydrateren het haar, zonder dit te verzwaren en zonder opbouwend effect. De fixerende bestanddelen zorgen voor een film rond de haren, die zorgt voor een lange houdbaarheid van het kapsel. Tarweproteïnen versterken de cortex van het haar. Panthenol en Aloë Vera met een hydraterende en verzachtende werking.

 

Gebruik: Goed schudden. Toepassen op gewassen, handdoekdroog haar, dan stylen.

   

 z one 6

texturizing & volumizing foam  | Volumizing and texturizing foam    


Volumegevende en texturiserende schuim. Geeft een maximaal aan volume, dimensie en textuur  … geeft flexibiliteit en een langdurige houdbaarheid, is vochtbestendig. Gebruik met haardroger, free-hand of voor een finishing touch. Met guarana en organische extracten. Kationische verzorgende bestanddelen maken het haar makkelijk doorkambaar, zonder het haar te verzwaren en zonder opbouw effect. Een fixerende en gladmakend polymeren zorgt voor een film rond de haren, die zorgt voor een lange houdbaarheid met een extreme glans. Tarwe proteïnen versterken de cortex van het haar. Aloë Vera heeft een voedende en verzachtende werking op het haar. Vitamine E is een anti-oxidant. 


Gebruik:Goed schudden. Toe te passen op gewassen, handdoekdroog haar, dan styleren of  op droog haar om de textuur te verbeteren. 

 

 

 z one 7

glaze  | Liquid gel
 

Fixeert … geeft volume, elasticiteit en definitie aan alle haartypes. Te gebruiken als een modelerende gel voor het föhnen voor glad of krullend haar. Geeft je haar definitie, glans en vitaliteit. Met guarana en organische extracten. Antistatische en high-tech polymeren zorgen voor een memory-effect, zachtheid, glans en elimineren statische elektriciteit. Vochtinbrengende bestanddelen zorgen voor een evenwichtige hydratatie van de haarschacht en maken het haar vochtbestendig, waardoor kroezen geen kans krijgt. Verzorgende bestanddelen geven zachtheid en helderheid, maken het haar gemakkelijk doorkambaar en elimineren statische elektriciteit, dankzij de film die zij rond het haar leggen. Filmvormende en fixerende polymeren zorgen voor een goede houdbaarheid en bevorderen de duur van de styling. De gel geeft een flexibele houdbaarheid.

 

Gebruik: Toepassen op gewassen, handdoekdroog haar, dan stylen.

 

 

 z one 8

styling gel  | Finishing and styling gel

 

Voor styling en afwerking zonder complicaties! Vormt en fixeert op een eenvoudige manier! Je kan het gebruiken als een wetlook gel, een modelleer gel of als finishing touch. Met guarana en organische extracten. High-tech polymeren (hars) zorgen voor een memory-effect, zonder dat er residuen op het haar achterblijven, dit dankzij de statische elektriciteit van zijn filmvormende bestanddelen. Een fixerend polymeer zorgt voor een film rond de haren, dit zorgt voor een lange houdbaarheid van de styling. Panthenol heeft hydraterende en verzachtende eigenschappen. Vitamine E werkt als een anti-oxidant.

 

Gebruik: Toepassen op nat of droog haar, dan stylen zoals gewenst.

 

 


z one 9

wet hard gel  | Wet look hard gel
 

Altijd nat en duurzaam, een gel voor elke stijl met de langst houdbare wetlook! Om nieuwe stijlen te hercreëren (herontwerpen), maar je haar opnieuw nat, style dan je haar wanneer en hoe u het wenst. Met guarana en organische extracten. High-tech hars met een memory-effect en met een extra sterke fixatie. Een fixerend polymeer zorgt voor een film rond de haren, om zo de gewenste styling te behouden. Vitamine A en E werken als anti-oxidanten en beschermen het haar. Zonne-filters.

 

Gebruik: Doe de gel eerst op je handen, dan op je natte haar, stijl op de manier waarop u het wilt.

   

 z one 10

moulding mudd  | Modelling mudd
 

Wij houden ook van een matte look … een moulding mudd om te bouwen en een matte styling te definiëren. Met guarana en organische extracten. Een mengsel van “kaolien” klei en matterende bestanddelen bouwen en bedekken het haar, waardoor het mat wordt. Een mengsel van bijenwas hydrateert het haar terwijl de klei zorgt voor een optimale fixatie. Verzachtende bestanddelen zorgen voor een evenwichtige hydratatie van de haarschacht. Vitamine E werkt als een anti-oxidant. Zonne-filters beschermen het haar tegen de schadelijke zonnestralen.

 

Gebruik: Breng een matige hoeveelheid aan op droog haar en stijl als gewenst.

 

 

z one 11

modeling wax  | Modeling wax
 

Hoe meer je het gebruikt, hoe dikker het wordt! Geeft glans om de styling details te optimaliseren. Geeft de definitie en glans. Met guarana en organische extracten. Een mengsel van gladmakende waxen (carnauba-en bijenwas), die het haar glans en definitie geeft. Vitamine E werkt als een anti-oxidant.

 

Gebruik: Verwarm een kleine hoeveelheid wax met de handpalmen en pas toe op gewassen, handdoekdroog of op droog haar, stileer het haar zoals gewenst.

 

 

z one 12

shaping pomade  | Modeling paste
 

Modelleert, definieert en manipuleert exclusieve volumes en texturen. Speel zoveel als je kunt, met of zonder uw handen. Met guarana en organische extracten. Polymeren van hoge kwaliteit maken een film rond het haar, en zorge, voor een zeer sterke houdbaarheid, ze verzorgen het haar en maken het elastisch. Verzachtende en hydraterende stoffen verminderen het elektrostatischz effect op het haar.

 

Gebruik: Toepassen op handdoekdroog of droog haar, dan stylen zoals gewenst.

 

 
 z one 13 eco hairspray  | Volumizing ecological hairspray
 

Het geeft een maximale lifting, fixering en volume. Veelzijdig en sneldrogend, deze haarlak is uniek om te modelleren en om een finishing touch aan het kapsel te geven. Met guarana en organische extracten. Fixerende polymeren zorgen voor een film rond het haar en een flexibel effect, ze zorgen voor een lang houdbaar kapsel. Panthenol heeft een hydraterende en verzachtende werking. Vitamine E werkt als een anti-oxidant.

 

Gebruik: Spray op een afstand van 20-30 cm van het haar.

 

 
 z one 14 volumizer hairspray  | Volumizing hairspray
 

Een haarlak die een lange houdbaarheid aan het kapsel geeft met een memory-effect. Deze haarlak geeft een flexibele, sterke en volumegevende ondersteuning aan het haar. Met guarana en organische extracten. Filmvormende en fixerende polymeren zorgen voor de creatie en houdbaarheid van elk kapsel met een flexibele houdbaarheid. Zonne-filters beschermen tegen de schadelijke zonnestralen.

 

Gebruik: spuit de gewenste hoeveelheid op een afstand van 20-30 cm van het haar.

 

 

z one 15

defining and shining wax  | geeft glans en definitie
 
 
geeft glans, modelleert en definieert uw haar. Een polijstende, niet verzwarende en wateroplosbare wax die het haar beschermt tegen schadelijke zonnestralen.
 
met guarana & organische extracten.
 
een revitaliserende mix met fixerende elementen die het haar hydrateren en beschermen. Een emulsie op water basis met de textuur van een wax die het haar doet glanzen. het beschermt van zonnestralen, danzij zijn zonnefilters.  Het creëert een sprankelende effect dankzij zijn natuurlijke mica deeltjes.
 
 
Gebruik: Breng aan op droog haar, breng in model.

 

 

z one 16

sticky paste  | Pasta filante
 
 
Rub and play… zeer veelzijdige pasta waarmee je elke haarstijl kunt bouwen en modelleren.
 
 
 
met guarana & organische extracten.
 
 
hoge kwaliteits ingrediënten creëeren een film rond het haar, conditioneert en maakt het haar elastisch. Verzachtende en hydraterende agenten verminderen elektriciteit in het haar.
 
 Gebruik: neem een kleine hoeveelheid, masseer het in je handen en breng aan op nat of droog haar, dan moddeleren.