U heeft niets in uw winkelwagen.

Zoeken

Age Renew

aqge

sh

Revitalizing Shampoo

Perfecte, zachte reiniging voor het haar om de gezondheid en schoonheid van het haar te behouden. De luxe, actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, melitane en organische rooibos reinigen het haar zacht. Deze respecteren het haar, geven glans en vitaliteit, volume, handelbaarheid en uitstraling.

Gebruik :  

Toepassen op vochtig haar, laat schuimen en uitspoelen. Herhaal indien nodig. Voor het beste resultaat, de behandeling vervolgen met het AGE RENEW Revitalizing masker.

mask


Revitalizing Mask

Een intensieve voeding voor het haar, om de structuur en schoonheid te verbeteren en te behouden. De luxe, actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, melitane en organische rooibos reinigen het haar zacht. Deze respecteren het haar, geven glans en vitaliteit, volume, handelbaarheid en uitstraling.

Gebruik :

Toepassen op gewassen, handdoek droog haar
Verdeel en laat gedurende 2-3 minuten intrekken
Spoel grondig uit

treat


Revitalizing Treatment

Een vernieuwende, geconcentreerde, unieke professionele behandeling met hyaluronzuur, gecombineerd met organische rooibos, helpen om de tekenen van veroudering op het haar tegen te gaan met een buitengewoon verjongend en stralend resultaat.

Gebruik :

Fijn tot dik middenlang haar : mix 5 ml van de Revitalizing Treatment met 15ml water
Lang, dik en poreus haar : mix 10ml van de Revitalizing Treatment met 30ml water

Pas de AGE RENEW Revitalizing Treatment toe op vochtig haar, verdeel het op 5cm brede lokken. Steek het haar op en laat 10 tot 12 minuten inwerken, spoel grondig uit. In het geval van chemisch behandeld haar, gebruik hitte onder een plastieken muts en verminder de inwerktijd tot 8 minuten.

additiveAdditive

Voor een verbeterd, langer houdbaar effect op het haar, vervang het water door de AGE RENEW Additive, een luxueuze mix van osmotisch water, hyaluronzuur en rijstproteïnen die de nuttige en positieve effecten van de AGE RENEW Revitalizing Treatment op het haar versterken. 

Osmotic Water is water dat onderworpen is aan omgekeerde osmose, een proces dat diverse onzuiverheden uit het water haalt. Hierdoor is het meer puur in vergelijking met normaal water, wat ervoor zorgt dat de behandeling nog intensiever en efficiënter is.

Gebruik :

Fijn tot dik middenlang haar : mix 5 ml van de Revitalizing Treatment met 15ml Additive
Lang, dik en poreus haar : mix 10ml van de Revitalizing Treatment met 30ml Additive

Pas de AGE RENEW Revitalizing Treatment toe op vochtig haar, verdeel het op 5cm brede lokken. Steek het haar op en laat 10 tot 12 minuten inwerken, spoel grondig uit. In het geval van chemisch behandeld haar, gebruik hitte onder een plastieken muts en verminder de inwerktijd tot 8 minuten.

ddDD Cream

DD Cream is een leave-in haarcrème voor alle haartypes, de perfecte afsluiting voor het NO INHIBITON AGE RENEW hair care systeem. Door het gebruik van deze crème blijven de positieve effecten van de behandeling langer behouden op een gemakkelijke, aangename en effectieve manier. De luxe formule van DD Cream helpt om het haar te beschermen, voorkomt het splijten van de haarpunten en controleert frizz voor een lang houdbaar, gezond en glanzend resultaat. DD Cream maakt het haar gemakkelijk handelbaar en geeft het volume en glans.

Gebruik :

Toepassen op vochtig of droog haar, verdeel en ga verder met de gewenste styling