U heeft niets in uw winkelwagen.

Zoeken

Milk_Shake Treatments

banner

treat1

Repairing hair treatment | trattamento riparatore percapelli secchi e danneggiati


Geeft een diepe verzorging aan chemisch behandeld haar
voedt, geeft kracht en meer body aan het haar
geeft meer vitaliteit en een verzachtende, gezonde glans
geconcentreerde melk proteïnen en fruit extracten herstellen de interne structuur van het haar
beschermt het haar en geeft een langdurige houdbaarheid van de kleur

Actieve ingrediënten; melk eiwit en caseïne, extracten van aardbei, bosbes en jojoba zaad. De thermische verwarming zet de schubbenlaag open, waardoor een diepe penetratie en actieve herstructurering plaats vindt.


Gebruiksaanwijzing: aanbrengen op handdoekdroog haar, verdeel de inhoud van de ampul gelijkmatig, met de nadruk op de lengten en punten. Laat het product 3 tot 5 minuten intrekken. Bij zeer beschadigd haar; afdekken met een plastic mutsje onder een warmtebron gedurende 5 tot 10 minuten in laten werken. Goed uitspoelen en style het naar wens.

   
treat2

Natural yogurt mask | yogurt powder protein compound for natural or colored hair


Een revitaliserend en voedend masker op basis van yoghurt, welke zorgt voor een intensieve herstructurering in het haar. Geeft een langdurig resultaat. De samenstelling van yoghurt eiwit wordt geactiveerd na het mengen met de Natural Mask Base. Hierdoor krijgt u een zacht, romig voedend masker met een aangename zoete melk geur.
Het milk_shake masker is een uitstekende behandeling speciaal gecreëerd voor natuurlijk of gekleurd haar. Het werkt in op zowel de interne als externe haarstructuur, herstructureert en revitaliseert het haar vanuit de hoofdhuid. Dankzij de zuurgraad van van melk enzymen geeft het een verzorgende werking op de schubbenlaag. Yoghurt aminozuren trekt de haarstructuur binnen en geeft het haar hierdoor meer body. Avocado en rijst olie, honing en fruit extracten hydrateren en werken in op de interne als externe haarschacht, waardoor het haar nieuw leven ingeblazen wordt. Integrity 41 zorgt voor een langdurige houdbaarheid van kleur.
Actieve ingrediënten; geeft het haar meer body en maakt het sterker. De zuurtegraad van melk enzymen geeft een verzorgende werking op de schubbenlaag.


Gebruiksaanwijzing: schenk 40 ml van de Natural Mask Base in een kom en voeg 15 ml yoghurt mask in poedervorm toe. Goed mengen en verdeel het over het schone handdoekdroge haar. Laat het 5 tot 10 minuten indrekken, of 5 minuten extra met een warmtebron bij ernstig beschadigd haar. Kam het haar door en spoel de emulsie goed uit.

   
treat3

Argan deep treatment | deep treatment for all hair types


Intensieve behandeling voor alle haartypes. Een specifiek, voedende formule om het kroeseffect van alle haartypes te verwijderen. Het sluit de cuticula, geeft zachtheid en glans en maakt het haar makkelijk doorkambaar, met behoud van de kleurintegriteit.
Actieve ingrediënten:
Ureum, een natuurlijk product dat het vocht van de juid en het haar vasthoudt. Het zorgt voor een constante hydratatie van huid en haar, met behoud van de vochtbalans.
Gequaterniseerde tarwe- eiwitten, die het haar diep en onmiddellijk herstructureren vanuit de binnenkant als de buitenkant, waardoor het kroezig effect geëlimineert wordt. Ze vergroten de weerstand tegen chemische behandelingen. Het haar wordt makkelijk doorkambaar. Ze zorgen voor glans en zachtheid.
Biologische arganolie, die, dankzij zijn voedende, herstellende, anti-aging en beschermende eigenschappen, helpt om zacht en glanzend haar te bekomen.
Panthenol (pro- vitamine B5), welke hydrateert, conditioneert en gespleten haarpunten tegengaat.
Vitamine E met anti-oxidanten en een beschermende functie.


Gebruiksaanwijzing: Toepassen op gewassen haar en inmasseren. Gedurende 3 tot 5 minuten laten intrekken, doorkammen en uitspoelen.

   
treat4

Natural milk mask | milk powder protein compound for dry or damaged hair


Een revitaliserend en voedend masker op basis van melk, welke zorgt voor een intensieve herstructurering in het haar. Geeft een langdurig resultaat. De samenstelling van melkproteïnen wordt geactiveerd na het mengen met de Natural Mask Base. Hierdoor krijgt u een zacht, romig voedend masker met een aangename zoete melk geur.
Het milk_shake masker is een uitstekende behandeling speciaal gecreëerd voor natuurlijk droog of beschadigd haar. Het werkt in op zowel de interne als externe haarstructuur, herstructureert en revitaliseert het haar vanuit de hoofdhuid. Dankzij de zuurgraad van van melk enzymen geeft het een verzorgende werking op de schubbenlaag. Melk aminozuren trekt de haarstructuur binnen en geeft het haar hierdoor meer body. Avocado en rijst olie, honing en fruit extracten hydrateren en werken in op de interne als externe haarschacht, waardoor het haar nieuw leven ingeblazen wordt. Integrity 41 zorgt voor een langdurige houdbaarheid van kleur.
Actieve ingrediënten; verzorgt en versterkt diep de interne haarstructuur.


Gebruiksaanwijzing: schenk 40 ml van de Natural Mask Base in een kom en voeg 15 ml Milk mask in poedervorm toe. Goed mengen en verdeel het over het schone handdoekdroge haar. Laat het 5 tot 10 minuten indrekken, of 5 minuten extra met een warmtebron bij ernstig beschadigd haar. Kam het haar door en spoel de emulsie goed uit.

   
treat5

Natural mask base | restructuring mixing base for natural mask


It’s a fluid restructuring base specifically formulated to mix with powdered milk and yogurt to obtain two different creamy, soft and nourishing masks, with a pleasant sweet milk fragrance. It’s composed of a conditioning base enriched with avocado and rice oils, honey and fruit extracts, special moisturizing agents,vitamin E and Integrity 41® (Heliantus annuus).In combination with milk or yogurt proteins and amino acids, it acts on the internal and external layer of the hair shaft, for intense and long lasting results.
Active ingredients:
rice and avocado oils: moisturize, condition and add smoothness
strawberry, blueberry and papaya extracts: rich in revitalizing and mineralizing vitamins
honey extract: conditioning, soothing and protective
special silicones: add smoothness, comb-ability and shine
exclusive Integrity 41® (Heliantus annuus): protects colour against free radicals and the oxidizing effects of environmental agents, for a longer lasting, more stable and shinier colour
sun filter: protects against the sun

Gebruiksaanwijzing: schenk 40 ml van de Natural Mask Base in een kom en voeg 15 ml Milk mask of yoghurt Mask in poedervorm toe. Goed mengen en verdeel het over het schone handdoekdroge haar. Laat het 5 tot 10 minuten indrekken, of 5 minuten extra met een warmtebron bij ernstig beschadigd haar. Kam het haar door en spoel de emulsie goed uit.

   
treat6


Active yogurt mask | conditioning yogurt mask for natural or coloured hair


Een rijk en verzorgend masker gemaakt om natuurlijke, gekleurde & lichtjes droge haren te voeden en te verzorgen.
Actieve ingrediënten:
de aminozuren van de yoghurt verbinden zicht met de haarstructuur en maken deze sterk & volumineus
de avocado- & rijstolie, de honing- & fruitextracten, de speciale hydraterende ingrediënten en de vitamine E werken op de interne & externe haarlengtes.
het exclusieve Integrity 41 ® garandeert een betere & langer houdbare kleur
maakt het haar zacht en glanzend


Gebruiksaanwijzing: Toepassen op gewassen haar en inmasseren. Gedurende 3 tot 5 minuten laten intrekken, doorkammen en uitspoelen.

   
treat7

Active milk mask | restructuring milk mask for dry or damaged hair


Een rijk en herstructurerend masker ontwikkeld om droog of beschadigd haar te voeden en te versterken.
Actieve ingrediënten:
melproteïnen verbinden zich met de haarstructuur en maken ze sterk & volumineus
de avocado- & rijstolie, de honing- & fruitextracten, de speciale hydraterende ingrediënten en de vitamine E verzorgen het haar
het exclusieve Integrity 41 ® garandeert een betere & langer houdbare kleur
maakt het haar zacht en glanzend


Gebruiksaanwijzing: Toepassen op gewassen haar en inmasseren. Gedurende 3 tot 5 minuten laten intrekken, doorkammen en uitspoelen.

   
treat8

Glistening treatment | frizz control treatment for frizzy hair


Een specifieke behandeling, snel en doeltreffend voor de controle van kroeshaar. Elimeneert kroes bij elke haartypes. Geeft zachtheid, glans en doorkambaarheid. Handhaaft een optimale hydratatie van het haar. Heeft een optimaal verzorgende werking. Behoudt de kleurintegriteit, danzij de anti-oxiderende bestanddelen.
Actieve ingrediënten:
date seed oil extract
abyssinian olie
speciale hydraterende bestanddelen
een speciale mix van verzorgende siliconen
Maken het haar geconditioneerd, doorkambaar en extreem zacht en glanzend.


Gebruiksaanwijzing: Goed schudden voor gebruik. Verstuiven op handdoekdroog haar, vooral in de lengtes en de punten.

   
treat9

Glistening spray | polishing spray for frizzy hair


Geeft aan alle haartypes onmiddellijk een stralende glans. Elimineert statische elektriciteit. Verbetert de doorkambaarheid van droog haar. Geeft zachtheid en maakt het haar gemakkelijk doorkambaar en handelbaar. Helpt bij het handhaven van de interne vochtbalans en maakt het haar zacht, glanzend en gemakkelijk doorkambaar.
Actieve ingrediënten:
date seed oil extract
abyssinian olie
speciale hydraterende bestanddelen
een speciale mix van verzorgende siliconen
Maken het haar Vitaal, zacht en glanzend.


Gebruiksaanwijzing: Verstuif over het afgewerkte kapsel op een afstand van 20cm.

   
treat11

Glistening milk | moisturizing and shining milk for frizzy hair


Een veelzijdige melk om kroes te elimineren en een instant hydratatie en glans aan het haar te geven.
Beschermd de haren tegen de hitte van thermische stylingtools. Verleent extreme zachtheid, glans, beheersbaarheid en kamvermogen. Helpt om de interne vochtbalans van het haar te behouden. Heeft een uitstekende verzorgende werking. Bewaart de kleurintegriteit, danzij de anti-oxiderende bestanddelen.
Actieve ingrediënten:
date seed oil extract
abyssinian oil
glycerine
smoothing complex
hydraterende bestanddelen
een speciale mix van verzorgende siliconen
Maken het haar doorkambaar, zacht en glanzend.


Gebruiksaanwijzing: Breng aan op gewassen, handdoekdroog haar. Niet uitspoelen, doorkammen en beginnen met de styling. Het is ook aan te raden om het aan te brengen na de styling voor de haarlook te verbeteren of om een mooiere kruldefinitie te bekomen.

   
 treat12  

Glistening serum | drops of shine for frizzy hair


Een vernieuwend serum dat helpt om kroes te elimineren tijden en na het stylen. Beschermd de haarvezel tegen de hitte van mechanische stylingtools tijdens de styling. Maakt de haarschubben glad en zorgt voor een extreme glans en zachtheid. Verleent extreme zachtheid, beheersbaarheid en doorkambaarheid.
Helpt om de interne vochtbalans van het haar optimaal te houden, makat het haar zacht, glanzend en doorkambaar.
Actieve ingrediënten:
date seed extract
abyssinian oil
een speciale mix van verzorgende siliconen
Maken het haar zacht en glanzend.


Gebruiksaanwijzing: Breng een paar druppel aan op de handpalm, verdeel het over de haren voor of na de styling.

   
 treat13  

Curl passion mask | curly hair mask


Een rijk masker speciaal ontwikkeld voor gekruld haar, het geeft diepe hydratatie en verzorging en elimineert het kroeseffect. Werkzame bestanddelen voor de vorming van langdurige krullen, deze zorgen voor elastisch, verzorgd en glanzend haar.
Actieve ingrediënten:
combinatie van fruit extracten (pompelmoes, appel, perzik): deze cocktail van vitaminen, sporenelementen en fruitzuren, heeft een verkwikkend en versterkend effect op krullend haar, waardoor het haar fluweelzacht aanvoelt;
hygroscopische ingrediënten: optimaliseren de opslag van water in huid en haren, ter voorkoming van schommelingen van de vochtbalans;
anti-statische, film- en fixeerbestanddelen: geven zachtheid en glans, waardoor statische elktriciteit geen kans krijgt;
kationische polymeren: verzorgen het haar, waardoor zowel droog als nat haar makkelijker te kammen is en het volume van de krul behouden blijft;
hydraterend bestanddeel: om evenwicht te houden in de haarstructuur, voor bescherming tegen de luchtvochtigheid, hierdoor heeft het een anti-statisch effect;
verzorgende bestanddelen: geven zachtheid en glans, maken het haar makkelijker doorkambaar, hebben een anti-statisch effect.


Gebruiksaanwijzing: aanbrengen op vochtig haar, inmasseren om gedefinieerde en glanzende krullen te verkrijgen.

   
 treat14  

Integrity booster | Geconcentreerde integrator op basis van proteïnen en aminozuren.


Geconcentreerde haarintegrator op basis van proteïnen en aminozuren om beschadigd en chemisch behandeld haar te reconstrueren en te versterken.
Actieve ingrediënten:
“Aminozuren complex”;
gehydrolyseerd tarwe- en rijsteiwitten: versterken, reconstrueren en verzorgen het haar;
gehydrolyseerde keratine: is een proteïnederivaat dat de conditie van beschadigd haar aanzienlijk versterkt en verbetert.


Gebruiksaanwijzing: Goed schudden voor gebruik, voor het wassen verstuiven op de lengtes en punten, droog fhönen en dan de haren wassen met een passende shampoo.

   
 treat15  

Integrity repairing hair | gehydrolyseerde tarwe- en rijsteiwitten.


Geconcentreerd proteïnen en aminozuren herstellend systeem om beschadigd en chemisch behandeld haar te herstructureren en te versterken, voor een zacht en glanzend resultaat.
Actieve ingrediënten:
“Aminozuren complex”;
thermo verwarmingscomponent: het opent licht de haarschubben om voor een diepe penetratie van de natuurlijke componenten te zorgen.
gehydrolyseerde tarwe- en rijstproteïnen versterken, reconstrueren en conditioneren de haarstructuur;
verzorgende bestanddelen: verzorgen de haarvezel waardoor het haar zacht, glanzend en doorkambaar wordt.


Gebruiksaanwijzing: Verdeel de volledige ampule op gewassen, handdoekdroog haar, inmasseren, 5/10 minuten laten intrekken. Uitspoelen.