U heeft niets in uw winkelwagen.

Zoeken

Milk_Shake Colouring

banner

 

cpc

Creative permanent colour | met natuurlijke honing en melkproteïnen


is samengesteld uit 10 tonale reeks, een corrigerende serie en een ultra blond serie. Verder is er een neutrale booster die moet worden gemengd met de verschillende tinten om het ontkleuren te verhogen of om te gebruiken als een lichte ontkleuringsgel.

Natural, de drie primaire kleuren in de formule zijn in evenwicht, er zijn geen overheersende pigmenten. Het is een neutrale serie, eigenlijk koud.
Exotic Natural, worden gekenmerkt door een perfecte balans tussen goud en koper tinten, wat resulteert in neutrale warme tinten.
Sensual Warms,worden gekenmerkt door een bijzondere mix van koude en warme tinten, wat resulteert in geraffineerde , rijke, intense en levendige tinten.
Ash, worden gekenmerkt door koude blauwe of paarse tinten. Ze zijn aanbevolen om ongewenste warme tinten af te zwakken, van goudkleurig tot rood en om beige tot koude effecten te bekomen.
Golden, worden gekenmerkt door sterke gouden tonen. Ze zijn aan te raden om te gebruiken om rijke gouden tinten te verkrijgen en om ongewenste koude kleurtonen op te warmen .
Copper, worden gekenmerkt door kopertinten, wat resulteert in uiterst briljante kleuren.
Mahogany, worden gekenmerkt door delicate rood-violet tinten.
Red, worden gekenmerkt door intense rode tinten, wat resulteert in heldere en levendige kleuren.
Violet, worden gekenmerkt door sterke violet vormen.
Correcties, hebben geen niveau, maar een goed gedefinieerde toon. Deze eigenschap is van invloed op het resultaat tijdens de neutralisatie of om een actie van de toon te benadrukken, maakt niet uit wat het niveau is.
Fantasy black, een diep zwarte kleur met blauwe pigmenten.
Ultra blond, wordt gekenmerkt door een hogere ontkleuringspoeder dan de andere series. Het is aanbevolen om te gebruiken op natuurlijke basis toonhoogtes startent vanaf toonhoogte 5, lichtbruin.
Booster, een neutrale formule die moet worden gemengd met de verschillende tinten om het bleken te verhogen, of om als een lichte bleekgel gemengd met de oxidatiemiddelen te gebruiken.

 

 

 

 

colouring2

Delicate permanent colour oil | met een voedend olie complex


Een amoniakvrije oliekleuring. Verbetert de reflecties op de kleuren waardoor het haar gehydrateert, zacht en glanzend wordt. Een permanente verzorgende kleuring die een perfecte dekking geeft voor wit haar.
De diagnose van een z.one kleuring:
*
Controleer de conditie, poreusiteit en de kleur (natuurlijke, gekleurd of gemengd) van het haar.
* Bepaal met de klant het gewenste doel.
* Houd rekening met het percentage van de witte haren.
* Overweeg of u het haar een niveau lichter of donkerder moet kleuren of dat u hetzelfde niveau wilt behouden.
* Kies de juiste oxidatie H2O2 van Z.one die geschikt is om de behandeling uit te voeren.


Mengen:
Doe de hoeveelheid verf die je wil gebruiken in een niet- metalen kom. Voeg de emulsie oxidatie toe (evenveel als de hoeveelheid kleur die je gebruikt) 1+1 op alle nuances. (bijvoorbeeld 50 ml delicate kleuren permanente olie + 50 ml milk_shake oxiderende emulsie). De keuze van de oxiderende kracht zal worden gemaakt op basis van de mate van benodigde lift.


Toepassing:
Breng het mengsel aan op ongewassen droog en haar. (Alleen als je haar is te dik of met een overmatige hoeveelheid styling producten, kan je een wasbeurt uitvoeren).


Spoelen:
Na de aangegeven intrektijd, een beetje warm water en schuim gebruiken, emulgeren, daarna grondig afspoelen en de haren wassen met een milde shampoo van Z.one concept, breng daarna een conditioner aan.

 

 

 

 

smoothie

Smoothies semi_permanent colour | tone on tone coloring conditioning crème


Een maximum aan conditioning & expressie van de kleur. Een zachte en vochtinbrengende semi permanente kleur die ongelooflijke glans & prachtige kleurnuances geeft.
Fundamentele kenmerken:
* Bevat melk proteïnen, bijenwas & fruit extracten die volume & zachtheid aan de haren geeft. De formule bevat het exclusieve Integrity 41®, een gepatenteerd antioxidant complex dat de kleur extra goed verzegelt.
* Heeft een aangename geur & laat de haren gezond, glanzend, in goed conditie & met een prachtige kleur.
* geeft een perfecte veelzijdigheid aan professionele kleurservice met een maximum respect voor de gezondheid & de integriteit van de haren. Het is ideaal voor een glanzende, natuurlijke & duurzame grijsdekking (tot 50%). Om de natuurlijke basis op te lichten met intense & natuurlijke weerschijnen, om een bestaande kleuring egaal te maken, om mèches of contrasten te nuanceren, om een gemakkelijke & niet permanente kleurservice aan te bieden.
* Het is een product dat gecreëerd is om de schoonheid van de haren naar buiten te brengen & om het vertrouwen in de professionele kleurservice te doen stijgen.
* Gemakkelijke in gebruik & mag onmiddellijk aangebracht worden na het zetten van een permanent. Het product mag enkel gebruikt worden gemengd met de specifieke revelator Milk_shake activating emulsion.


* Vrij van ammoniak, met melkeiwitten, fruitextracten en honing.
Voordelen:
verzorgd, zacht en prachtig gekleurd haar. Goede dekking van grijs haar, gemakkelijk in gebruik en verzekerd van een goed resultaat.


Formule:
Bepaal de natuurlijke toonhoogte & de conditie van de haren.
 Bepaal het gewenste resultaat & kies de gewenste kleur


Mengformule:
Meng in een niet-metalen kleurpotje 1 deel milk_shake conditioning semi_permanente kleur + 1 1/2_ deel milk_shake activating emulsion <Bv. 50 ml milk_shake + 75 ml milk_shake activating emulsion


Toepassing:
Eerste toepassing: pas het mengsel gelijkmatig toe van de wortel tot de punten op proper & droog haar. Pauzetijd: 25 à 30 minuten. In geval van heel poreus of fijn haar wordt de pauzetijd verkort.
Volgende toepassing: pas het mengsel eerst toe op de uitgroei. Pauzetijd 25 tot 30 minuten. Verdeel het product over de lengten & de punten. In geval van heel poreus of fijn haar wordt de pauzetijd verkort.
Emulsionneer & spoel grondig.
Was de haren zachtjes met milk_shake shampoo.
Heat : het is mogelijk om een warmtebron te gebruiken om zo de kleurintensiteit & diepte te verhogen of bij resistente haren de pauzetijd te verminderen.

 

 

 

 

colouring4

Milk_shake sunlight | < conditioning lightening cream >


Is een innovatieve en delicate oplichtende creme, uiterst doeltreffend om het haar lichter te maken. Dankzij de natuurlijke oliën blijft de structuur van de haren behouden. milk_shake sunlight droogt noch zwelt en heeft een perfecte hechting aan het haar tijdens de inwerktijd. Dankzij haar samenstelling ontwikkelt milk_shake sunlight minder dampen, daarom wordt het aangenaam om te gebruiken.


Actieve ingrediënten:
minerale oliën beschermen het haar tijdens het oplichten
zonnebloemolie, rijk aan vitamine E, beschermt het haar, fungeert als een antioxidant
avocado-olie, een zeer voedende olie, rijk aan vitamine A, D en E, heeft een verzachtende werking op het haar, verhogen hun elasticiteit en zachtheid en bovendien voorkomt het het verlies van hydratatie in het haar
een mix van emulsies en emulgatoren zorgen voor een zacht, romig mengsel, gemakkelijk te mengen en toe te passen
een evenwichtige mix van oplichtende bestanddelen die zorgen voor een snelle en uniforme oplichting tot 6 niveaus.

 

 

 

 

direct

Conditioning direct colour |


Het is een vernieuwende en zachte cosmeticsche directe kleuring voor een gemakkelijke kleursercive met optimale resultaten. Dynamisch, veelzijdig en multifunctioneel, het biedt de klaten aantrekkelijke services en lost technische kleuringsituaties op. Zonder ammoniak en peroxide, het verandert de haarstructuur niet en vindt zijn weg naar de haarcuticle, maakt de haren glanzend, verzorgd en rijk aan weerschijnen. Geformuleerd met geteste pigmenten van hoge kwaliteit, men raadt het aan voor verhelderde natuurlijke of gekleurde haren, om de eerste grijze haren te verstoppen, om klanten te introduceren aan het kleuringproces en om andere professionele, technische services aan te vullen, om ontkleurde of verhelderde haren te tonaliseren, om een nuance na een andere kleurservice te intensifiëren of om een kleur te corrigeren of te herstellen. De speciale nuance “Clear” is de enige ongepigmenteerde nuance met dezelfde basisformule. Het is aangeraden om “Clear” enkel te gebruiken als een lang houdbare glansbehandeling, om volume, glans en vitaliteit aan de haren te geven. Verder is het aangeraden om het te mengen met de andere nuancen om zijn intensiteit te verminderen.
De houdbaarheid van de kleur is verschillend en hangt af van de structuur en de poreusiteit van de haren, van het type van product dat gebruikt wordt voor het wassen en het verzorgen van de haren, en van de blootstelling aan kleurvervagende factoren zoals zee- of zwembadwater. De producttesten toonden aan dat de gemiddelde houdbaarheid 8 tot 10 wasbeurten is, als u specifieke producten gebruikt.


Actieve ingrediënten:
geteste pigmenten van hoge kwaliteit:
staan toe om de ware, accurate, intense, lang houdbare en stabiele kleurresultaten te bekomen, shampoobeurt na shampoobeurt.
Melkproteïnen: versterken en herstellen de haarstructuur
Bosbes, aardbei en papaja extracten: rijk aan revitaliserende en mineraliserende vitaminen.
honingextracten: met een verzorgende en verzachtende werking
vochtinbrengende en verzorgende ingrediënten: geven doorkambaarheid, zachtheid en glans
Panthenol: geeft verzorging en volume
Speciale vluchtige siliconen: geven zachtheid, doorkambaarheid en glans
het exclusieve integrity 41®: beschermt de kleur tegen vrije radicalen en oxiderende effecten van het milieu, zorgt voor een langer houdbare, meer stabiele en glanzende kleurresultaten
een zachte amphoterische sufactant; vergemakkelijke het emulsioneren.